Hoe blijft de Bubble in vorm?

By |

De Bubble wordt opgeblazen door een stille turbine. De turbine ververst de lucht continu en wordt daarbij precies aangestuurd waardoor een lichte overdruk gecreëerd wordt en de Bubble zijn vorm behoud. Tijdens het gebruik van de Bubble dient de turbine in bedrijf gehouden te worden. Daarbij wordt de lucht in de Bubble permanent vernieuwd en…

Wat is het energieverbruik van de turbine?

By |

De standaard turbine gebruikt 55 tot 97 W. Een autonome opstelling  kan gerealiseerd worden door inzet van ecologische oplossingen die wij kunnen bieden passend voor uw project. We staan je graag te woord.

Maakt de turbine lawaai?

By |

De turbines zijn erg stil (32 tot 36 dB). Daarnaast worden ze geplaatst in geluidsdichte boxen 4 meter verwijderd van de Bubble.

Hoe wordt de Bubble geïnstalleerd?

By |

De Bubble moet op een vlakke gedraineerde vloer worden geïnstalleerd. Hiervoor kan een ​​bed van grind of schors worden aangebracht om het oppervlak uit te vlakken. Voorkom aanwezigheid van scherpe delen. De aanwezigheid van een houten vloer ideaal. Als de bodem niet geschikt is, kunnen we een houten vloer optioneel aanbieden waarop de Bubble geïnstalleerd…

Hoeveel tijd kost het om de Bubble te installeren?

By |

Hoeveel tijd kost het om de Bubble te installeren?Het opstellen van de Bubble duurt minder dan een uur (exclusief de houten vloer).

Bij welke weersomstandigheden is de Bubble te gebruiken?

By |

The Bubble kan gebruikt bij buitentemperaturen vanaf 5° C tot 40° C. Voor andere weersomstandigheden hebben we specifieke oplossingen ontwikkeld om onze producten aan te passen aan warme en koude- omstandigheden. Raadpleeg ons voor aanvullende informatie. Bovendien zijn onze producten ontworpen om verwarming en airconditioning toe te staan en wij kunnen diverse technische oplossingen voorstellen,…

Hoe wordt de temperatuur geregeld in de Bubble?

By |

Voor verwarming en airconditioning worden verschillende oplossingen gebruikt: een elektrische kachel in de Bubble, een systeem dat is aangesloten op de ventilatiebuis, grondgekoppelde warmtewisselaars, zonneschermen, etc. Luchtbel.com borduurt voort jouw eisen.

Hoe wordt de lucht binnen beschermd tegen vocht?

By |

Onder normale omstandigheden wordt de waterdamp in de lucht afgevoerd door het permanent verversen van de lucht die wordt aangevoerd door de turbine. Voor bijzondere situaties (bij hoge condensatie als gevolg van grote temperatuurschommelingen of landen met een beperkte watertoevoer) bieden wij oplossingen op maat.

Heeft UV invloed op het materiaal?

By |

De Bubbles zijn behandeld om de UV- straling ten gevolge van de zon te weerstaan ​​(waardoor deze tevens als moeilijk ontvlambare gecertificeerd is).

Tot welke windsnelheden houden de Bubbles stand?

By |

De Bubbles zijn geschikt voor het verschaffen van onderdak tot windsnelheden van 70 km/h. Voor windsnelheden onder de 20 km/h, wordt de Bubble aan de vloer door klittenband vastgemaakt. Voor windsnelheden van 20-70 km/h, wordt de Bubble aan de grond verankerd middels ballast. Voor windensnelheden hoger dan 20 km/h, moet de Bubble aan de grond…

Go Top