BubbleRoom

De romantische BubbleRoom

Gedeeltelijk ondoorzichtig is de BubbleRoom een romantische accommodatie voor degenen die ervan dromen een onvergetelijke nacht door te brengen onder de sterren.

Deze meer cocooning versie van de CristalBubble bezit alle comfort van een luxe hotelkamer en laat de bewoners van het uitzicht van het landschap genieten. Het ontwerp van de BubbleRoom benadrukt de ronde en beschermende architectuur van de bol waardoor een gezellig nest gecreëerd wordt. Meer dan 240° van het mysterie van de Bubble is bewaard gebleven. Een ideale plek om een huwelijksreis door te brengen of om zomaar een romantische nacht te beleven.

Pierre Stéphane Dumas:
“Het bestaat uit twee helften: de transparante en lichte, de andere wit en puur. Dit ontwerp roept het beeld op van de Griekse mythe van de menselijke oorsprong. Alleen de goden zullen getuige zijn van de magie van de menselijke liefde, die het origineel reconstrueert (uit een bol) en mensen de kracht geeft om het equivalent van de goden te zijn.”

(Plato’s Symposium – Myth androgyne – 380 vC)

De Bubbles worden geleverd met een luchtsluis, toegangswanden, frames, een montagesysteem bestaande uit een opvouwbare mouw met klittenband, een turbine (optioneel: geluidsarm), een aansluitingsset, ventilatierooster met een afwasbaar filter; een modulaire vloer kan optioneel aangeboden worden.

De BubbleRoom is leverbaar in de onderstaande afmetingen in cm
(diameter x diameter op de grond x hoogte):

  • 4    meter Bubble: 400 x 350 x 300; prijs op aanvraag.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Call Now Button